pátek 27. prosince 2013

Výron oplzlostí


Spouting Obscenities

Originál: http://enchanted-jae.insanejournal.com/97096.html

Autor: enchanted_jae

Překlad: Gleti

Beta: Patoložka

Povolení k překladu: Ano

Postavy: Ron, Harry (H / D)

Počet slov: 350

JKR Disclamer: This story is based on characters and situations created and owned by JK Rowling, various publishers including but not limited to Bloomsbury Books, Scholastic Books and Raincoast Books, and Warner Bros., Inc. No money is being made and no copyright or trademark infringement is intended. This fanfiction was written by Alisanne, czech translation was created by Gleti.

Shrnutí: Ron chce dát Harrymu dárek






Ron zaklepal na dveře Harryho kanceláře, ale nikdo se neozval. "Haló?" Zkusil to znovu a opět bez odpovědi. Potřásl v ruce vánočním dárkem. Chtěl ho dát Harrymu, neměl však nejmenší představu, jak dlouho může být jeho přítel pryč.

Vyzkoušel dveře a s úlevou vydechl, když se otevřely. Vstoupil do kanceláře s jediným úmyslem - dát Harrymu dárek na stůl a jít. Položil balíček doprostřed stolu, obrátil se k odchodu, ale jeho pozornost zlákala bonboniéra. Vrhl plíživý, provinilý pohled na dveře, pak otevřel krabičku, aby si posloužil jednou z Harryho dobrot.

„Sněz mě, Harry. Ó ano! Och u Merlina, miluju, když mi to takhle děláš jazykem. Dělá mi to tak dobře tam uvnitř…“

Byl to Malfoyův hlas, který se vemlouval zastřeným zvukem. Ron vykřikl zděšením a zakryl si uši. To musí být dárek, který Harrymu poslal Malfoy a důvod proč se už od zimního slunovratu tak přihlouple usmívá.

Jak Malfoy pokračoval a jeho hlas se stával čím dál tím vulgárnějším, začal Ron klopýtat zpět v naději, že kancelář opustí alespoň se zbytečkem neporušené heterosexuality. V tom narazil na pevné tělo za sebou, vyjekl a prudce se otočil.

„Rone, co to děláš?" zeptal se Harry. Jakmile si uvědomil, že hlas stále chrlí oplzlosti, zrudl po kořínky vlasů a hnal se ke stolu, aby krabici zavřel.

Ti dva se pak navzájem posuzovali stejnými zahanbenými pohledy v obličejích.

„Rone, já - "

„Tohle se nikdy nestalo,“ vyhrkl Ron, zatímco tápal po dveřích za sebou. „Nic jsem neslyšel," dodal a dal se na útěk. Jak běžel chodbou, nemohl si pomoci, ale zajímalo ho, jestli některé z věcí, které Malfoy popisoval, byly vůbec uskutečnitelné. Jedna věc ale byla jistá… neměl v úmyslu zeptat se Hermiony.

Žádné komentáře:

Okomentovat